Rapport fran Thailand

Hej ni som inte ar i Thailand!
Sitter just nu pa hotellet och blickar ut over lobbyn som ar en aningen for mycket luftkonditionerad. Det blir verkligen stor kontrast nar man stegar in i en affar, in pa rummet eller just i lobbyn fran att ha varit ute i ca 30gradig varme.
Storre delen av tiden har har vi bara legat vid poolen (och havet) och tagit det lungt. Tiden vi inte har spenderat pa det har vi agnat at att besoka Gibbonapor som ar omhandertagna pa ett rehebliteringscenter. Bland det gulligast jag nagonsin sett. Igar akte vi pa kanottur, vilket innebar att vi  akte genom fladdermusgrottor (lite ackligt), musselgrottor och flera laguner. Det var roligt. Sjalvklart har jag aven hunnit med lite shopping! Men det berattar jag mer om nar jag ar hemma igen :)

Phi Phi, vet inte om det ser ut pa det har viset pa just varat hotell men man kan ju hoppas!

De sista dagarna nu innan vi aker hem ( fram till sondag) ska har vi bestamt oss for att aka till Phi Phi Iland som ligger har i "narheten" for att snorkla. Kul Kul.

Nu vantar solen igen!

Kramar, Josefin

Hej då people!

Tänkte bara hojta till och berätta att jag lever. Dagarna är långa för min del, men på fredag bär det av till Thailands öar för en vistelse där på två veckor. Måste bli solbränd. All min bränna är som bortblåst. Men jag tänker dock ligga i skuggan och använda solskyddsfaktor, för att inte bränna mig och börja flagna eller liknande. Det är inte snyggt.

Nu är det dags att sätta igång med packningen för min del. Ha det bra så länge, kanske slänger iväg ett inlägg eller två när jag är där- så håll utkik!

By the way, jag ska bo på katha beach, i phuket (stavade jag rätt?). Har innan varit på Koh Samui så detta blir lite nytt för mig.

kramar, Josefin

Sommarlov på bloggen-tillbaka till skolstarten.

Hej alla. Som ni märkt så är jag inte den bästa på att uppdatera under sommaren, men vem vill sitta inne vid datorn nu? Inte jag i alla fall. Tänkte ta en liten paus under sommaren. Kanske slänger iväg ett inlägg någon gång under månaden som är kvar till dagen med stort D, då jag börjar gymnasiet. Jag är riktigt nervös! Kommer typ skaka hela vägen dit på morgonen. Och vad ska jag ta på mig? HJÄLP. Kom förresten in, på alla andra linjer jag sökte till också. Go me.

snart är det dags för skolbänken igen...

Resten av  lovet är jag hemma och tillbringar två veckor i Thailand. Ska bli riktigt nice asså.

kramar, och ha en bra sommar alla glada:)
Ni som inte är glada hoppas jag också får en bra sommar, förståss.

Rean

Jag har köpt ett par mycket fina skor. Blommiga, från Vagabond.  Bild får ni se senare,

puss på er :)

Spring


Den här bilden påminner mig om en tavla jag har sett en gång i tiden. Fint.

kramar, Josefin

Sommarregn.

Tillbaka från ett inte så väldigt soligt Visby, men ändock trevligt, sedan ett par dagar tillbaka. Har hunnit med att åka moppe för första gången (Sofie fick hjälpa till lite), bakat scones och hjälpt min vän Anna att packa inför hennes tre veckor långa språkresa imorgon natt. Spännande värre!

Idag kom det förövrigt ett härligt sommarregn, och självklart var jag och Anna tvugna att gå ut i det och skutta runt i gräset.
Sommar♥

kramar, Josefin

RSS 2.0