So-boken är min bäste vän. (?)

Idag ska dagen spenderas med min väldigt kära So-bok. Jaaaaaaaaaaaa! Jag jublar. Gud vad roligt.
För att bli lite gladare har jag kollat på lite klänningar. Från Topshop:)

 

kram kram, Josefin

Topshop

  

Nu när det är kallt ute vill jag sätta på mig en mysig,tickad kofta. Dessa tre är mina favoriter på www.topshop.com, och allra bäst tycker jag nog om den vita. Vilken är din favorit?

kramar // Josefin♥

Gymnasieångest

Jag vet inte vad jag vill gå. Varken inriktning eller skola. Kanske Bild och form-inriktning och samälle. Kanske språk? Kanske ska man testa ett "highschool-year" någonstans? Skulle vara spännande.

Men jag vet varken ut eller in.

Tipsa gärna om din skola, om du tycker att den är bra. Berätta lite om varför de är bra, och om det finns några nackdelar. Tack på förhand.

Kramar//Josefin

Alla är vi olika, olika är vi alla.Dessa fyra utstyrslar tyckte jag var lite roliga. Bäst tycker jag om den första, som föreställer en katt (eller vad det nu ska vara?) Vilken tycker ni bäst om?

kramar//Josefin


"Påsen var tyngre än väskan"Idag var det gymnasiemässan i älvsjö som gällde, och nu på kvällskvisten är det no- plugg som istället står uppskrivet på schemat. Vet inte riktigt vad jag vill gå för skola eller linje.
Har funderat på något inom bild och form, kanske industridesign. När jag kom ut från gymnasiemässan var i alla fall min påse (som jag också fått från ett gymnasiums monter) tyngre än min väska. Och i påsen var bara papper från alla gymnasium. Puh!
Om någon går på någon bra skola och som har det jag söker så kan ni ju skriva en rad, som hjälp på traven:)

Kramar//Josefin


Rachel är fast!När Rachel Bilson väl har fäst sig vid något, då är hon fast. På alla tre bilder har hon med sig sin Zac Posen-väska. På de två första bilderna har hon på sig samma klänning. Och på de två sista har hon samma skor på sig. Skoj, skoj.

Vilken outfit tycker ni är snyggast?

//Josefin

2 3 Cha cha cha, 2 3 cha cha cha, 2 3 cha cha cha......

Sitter just nu och hållerpå med en bildanalys. Jag har, jämfört med många andra, gjort en väldigt lång en tydligen. Men då har jag ju i alla fall inte gjort en för kort , om man ska se det från den ljusa sidan (haha,?).
Vi hade gympa idag, det kom två personer till oss och visade hur man dansade cha cha. De har tydligen vunnit SM två gånger. Något pris för mig blir det dock inte, jag och J åkte ut på en gång, när vi hade en liten tävlingen. Det slutade i alla fall med att A och S vann. Grattis får man väl säga, till det enorma priset-äran.

Nu är det plugg som gäller igen,kramar//Josefin

"PAPPA ÄR BÄST"

För en halvtimme sedan var jag hemma hos farmor och farfar och fikade, eftersom det har varit Fars dag. Pappsen blev väldigt glad för sina tofflor. Måste förresten rätta mig själv: tofflorna var grå, med blå text, och texten var "Pappa är bäst", inte "världens bästa pappa".

När jag kom hem borstade jag tänderna och hela kittet, och sedan satte jag mig framför min lilla bärbara dator och fortsatte på min bildanalys som är till på tisdag.
Och nu är det läggdags!

Godnattkramar//Josefin


Fars dag!

image159

Yes, idag är det farsdag som gäller. Ska åka till pappsen om en liten stund. Har köpt ett par blåa tofflor där det står "världens bästa pappa" på. Hoppas han blir glad:) Vad ska ni ge/har gett  till era pappor?

Trevlig eftermiddag och kväll//Josefin

Snökrig och varm choklad(utan grädde)

Idag var en härlig dag. Det var jättefint väder, "första" snön har kommit. Egentligen har det redan snöat typ två gånger men det har aldrig legat kvar under natten, utan bara smält undan på direkten.
Jag började dagen med att kolla klart på en film hemma hos sofie, sedan åt vi frukost (rostat bröd med varm choklad), för att därefter ta oss en promenad till huddinge centrum för att köpa grädde. Där mötte vi M och P som sedan snällt skjutsade hem oss till Sofie. Väl hemma hos Sofie började vi alla ha snöbollskrig, eller mer snökrig kanske, eftersom den snö som fanns bara var som pulver. Sofie och jag vann självklart överlägset!

Sedan åkte jag hem och åt nachos med mamma. Vi har kollat på tv hela kvällen och nu sitter jag här, framför datorn, och mamma ligger och sover. Ingen annan är hemma-förutom mina fiskar:) (deras akvarium behöver jag förövrigt städa!)

kramar//Josefin

Anden i glaset

Jag är just nu hemma hos min kompis Sofie, och vi ska köra anden i glaset(eller vad det nu heter). Men aldrig att jag vågar fråga läskiga frågor, typ "kommer jag dö ikväll?". Nej ,det får bli lite normala, halvtråkiga haha!
Önska mig lcka till!:)

godnattkramar//Josefin

!?!?!?!?!?

Damp. Jag hatar när man har skrivit ett långt inlägg och det sedan bara förvinner. Jag hade inte varit inne på sidan på länge och då loggas man ut automatiskt. Jätteroligt. Jag kanske skriver om vad jag skrev nu imorn istället.

Godnatt på er<3

Varm choklad går till spillo-på mina jeans

Sitter just nu på min mammas jobb. Innan jag kom upp hit satt jag nere och väntade i en halvtimme, eftersom min mamma inte vägrade svara på sin telefon (!). När jag väl kom upp tröstade jag mig med en varm choklad. Det blir min andra choklad för dagen faktiskt, jag köpte en för ca två timmar sedan också, men den var otursbringande eftersom jag spillde på mina jeans med den-locket gick sönder.

Anledningen till att jag har kommit till mammas jobb är att hon ska följa med mig på vaccination, mot cancer. Inte för att jag har cancer, utan jag tar det mot.

Kramar♥//Josefin

En lista.

PERSONLIGT:
Vad heter du:
Josefin
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig: Lovisa bl.a.
Vart bor du: Huddinge och södertälje
Hur lång är du: 1,73-1,74 m

Ögonfärg: melerade (blandade färger)
Hårfärg: Mörkblond tror jag

KLÄDER:
Vad använder du just nu för jacka:
Skinnjacka
Vad använder du just nu för skor: Stövletter från Nilson
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu: Många, många..
Hur mycket köper du kläder för i månaden: helt olika. Fast det är oftast mina föräldrar som betalar.

Vad har du för jeansstorlek: ca 25/32
Vad har du för skostorlek: 39/40
Vad har du för tröjstorlek: 34/xs-small

SENASTE PERSON SOM..
Du pratade med:
Pappa
Du pratade i telefonen med: Paula
Du gick på bio med: Sofia och Sofia skulle jag tro

Du gick på stan med: Anna kanske?
Du kramade: Pappa
Som såg dig gråta: Antingen Sofie eller Paula när vi kollat på One Three Hill.
Gav dig beröm: Pappa? Vet inte..

HAR DU NÅGONSIN..
Sagt jag älskar dig och menat det:
Ja

Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Kommer inte ihåg. Mycket möjligt.

STUFF:
Är du ensam nu:
Ja, eller halvt.
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Allt! Det senaste jag hört fastnar direkt.
Vill du gifta dig: Om jag hittar "den rätte" så :D
Vill du ha barn: I framtiden kanske

EXTRA STUFF:
Tar du droger:
Nej!?
Vad är du mest rädd för: Att något ska hända min familj eller mina vänner.
Vem hatar du verkligen: Det finns ingen jag verkligen hatar.
Varit kär: yes
Kör du bil: Nej, några år kvarJ
Har du ett jobb: Nej
Gillar du att ha folk omkring dig: Ja, oftast
Har du någon tatuering: Nej

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU..
Gråtit:
Till One Three Hill- ja
Köpt någonting: NejJ
Varit sjuk: Jag har varit sjukt kall.
Sjungit: Det går inte en dag utan att jag sjunger så, JA
Sagt jag älskar dig: Tror inte det.
Velat säga till några att du älskar dem: De jag älskar vet redan om detJ
Träffat någon ny: nja
Saknat någon: ja
Kramat någon: Yes

VILKEN..
Tidning läser du:
Just nu GymnasieGuiden, annars VR eller Glamour
Buss åker du oftast: 705 och 753
Frisyr har du: olika, nu har jag en slarvig knut
Dag fyller du år: 30/12


SENASTE..
Film du såg:
"Härmed förklarar jag er Chuck och Larry", om den nu heter det.
Sak du stal: Mammas vantar (mohaha)
Mat du åt: Frukost
Låt du hörde: "The World You Love" med Jimmy Eat World.


Nej, vi kände bara för att bygga en koja helt plötsligt..

Igår träffade jag sofie. Först mötte jag henne vid Ica-hon skulle köpa chokladsås och muffinsformar. När hon hade gått hemifrån var hennes syster långt ifrån klar, så då tänkte smarta sofie att "då behöver jag ju inte ta med mig nyckel. Eller  mobil". Men, självklart har ju hennes syster gått redan och där står vi, och tittar in på nycklarna som ligger på hallbänken. Smart som jag är har jag förståss med mig mobilen.Så vi började med att ringa till hennes mamma. Inget svar. Efter det ringde vi till hennes pappa. Inget svar. Och till sanna kom hon inte ihåg numret. Då bestämmde vi oss för att ringa till hennes farmor, för att fråga om hon hade numret till Sofies syster, vilket hon hade. Vi ringde därefter sanna, och självklart-inget svar.Det fanns bara en utväg (eller vi kom rättare sagt inte på något annat just då). Vi fick klättra in till uterummet genom fönstret. Vi la ut alla dynor som fanns där inne på golvet. Bara för att göra det extra "mysigt" hängde vi överkastet som hade varit ute för att vädras över oss med hjälp av stolar och grejer. Och så låg vi där: kalla och lite dystra. Det vi hade att överleva på var två klubbor jag hade i väskan och Sofies chokladsås. Över en timme senare hör vi dörren öppnas där inne, och in i vardagsrummet stiger hennes mamma in. Både jag och Sofie får glädjefnatt och slänger oss ut ur kojan. "Varför har ni byggt en koja med vårt överkast?" frågar Sofies mamma. Vad tror hon egentligen? "Nej vi bara kände för att bygga en koja och frysa ihjäl i uterummet"..

När vi tillslut kom in gjorde vi oss ett fotbad och kollade på One three hill. Så det löste sig tillslut!

kramar//Josefin


Förresten-trevlig alla helgons dag!


<3

image158Från vänster: Josefin, Paula

Denna dag tillbringas med vännen paula(www.blingstring.blogg.se). Det är henne jag går och tränar med och det är vi som är på bilden. Otroligt gulligt va? Tänkte först träffas och äta lunch på typ smörgåsboden, sedan får ödet utse vad som händer.
¨
Glöm nu inte att kolla på Nickelodeon Choise Awards: antingen på lördag kl 17.00(nickelodeon) eller på söndag ,18.00(TV3). Kanske ser ni mig där,vem vet? Stog i alla fall på höger sida om scenen, så som publiken ser det, och nästan längst fram, en person framför.

kramar//Josefin

RSS 2.0