Skynda!

Kl. 4 ska jag på sminkkurs på Make Up Store, vid kungsträdgården. Ska bli jättekul:). Fick det i present av Lars, som julklapp. Det som är bra med den här sminkkursen är att man sedan får smink från Make Up Store, till samma värde som sminkkursen. Super! Efter det ska jag i alla fall åka till Sofia, och träffa några kompisar.  Först ska vi äta något och sedan bär det av till majbrasan. Skoj, skoj.

Hoppas att ni får en trevli Valborgsmästerafton (eller hur det nu stavas)!

Kram,

//Josefin

Shorts

Jag behöver ett par nya shorts. Antingen jeansshorts, eller vanliga tygshorts. Eller både och? Har inte bestämt mig. Men något par måste jag i alla fall köpa. Dessa från la redoute är väldigt fina:

image72  image73
jeansshorts-349 kr                   tygshorts-289 kr


Ha det bra, kram

//Josefin


Spa-kväll

image70               image71
Det är inte någon av mig och sofie på bilden.

Igår kväll hade jag och min kompis Sofie ett eget litet "hemma-spa". Jättemysigt! Vi gjorde hårinpackning, använde ansiktsmask, och jag, eller sofie gjorde till mig, ett litet ångbad i handfatet med nykokat vatten. Du täpper alltså för hålet i handfatet, och hället i det varma vattnet. Sedan böjer du fram huvudet över handfatet och lutar det mot kanten, gärna över en handduk så att det inte gör så ont. För bästa resultat bör du även lägga en handuk över huvudet och över handfatet, så att ångan stannar kvar. Denna "behandling" öppnar upp porerna och hyn känns otroligt mjuk, iaf på mig:). Hemma-spa rekomenderar jag alla- det är billigt, enkelt och jätteroligt, speciellt med en kompis som sällskap. Men det är även skönt att bara vara själv.

Hoppas ni har haft en bra helg, nu ska jag fortsätta kolla på Spiderman 2, som just nu visas på 3:an.

Kram,

Garderobsfynd!

Kolla vad jag hittade i min garderob,bland all lådor och sådant!:

image69

Kanske inte världens bästa bild, men det är väldigt fint i verkligeheten:)

Ha det bra, kram!

//Josefin

God dagens

Idag sak jag inte göra ett dugg. Eller kanske någon läxa och så men annars inget. Inte vad jag vet i alla fall. Är rätt trött. Men igår var jag med Anna och Paula inne i stan i alla fall. Hittade ett par vita tygskor på Wedins som fick följa med hem!Vad ska ni göra idag?

image68

Ha en bra dag,kram

//Josefin

Att dessa läxor ALDRIG tar slut!

Tyvärr hinner jag inte skriva så mycket idag, eller resten av vecakn heller för den delen. Bara för att alla dumma läxor ska hålla mig sysselsatt hela dagarna och kvällarna. Jättekul. Kan jag inte bara få åka tillbaka hit och slappa istället?:

image67

Ha det bra, kram

//Er Josefin

LÄXOR=USCH

Sitter just nu och knåpar på en musikläxa, eller uppstats, som ska vara klar till på fredag. Har inte skrivit något i bloggen i dag på grund av den och många andara läxor. Nästa vecka när det börjat lugna ner sig lite igen så ska jag skriva mer. Men nu har jag fullt upp med Musikläxor, Ergonomläxor,Praoredovisning,Svenska-bloggar,Tyskaprov och mycket annat. Men, men. Tillbaka till arbetet(eller jag kanske borde gå och lägga mig?). Hoppas att ni har haft en trevlig dag!

Ha det bra, kram

//Josefin

skolan

sitter nu i skolan, har massa att göra på praosaken vi ska redovisa. Usch.

Ha det bra, kram

//Josefin

Ush, för skolan!

Ibland HATAR jag verkligen skolan. I alla fall alla läxor. Ush och blä. "Men tänk på de svältande barnen i afrika". Just nu, orkar jag faktiskt inte göra det. Läxorna och skolan är liksom ändå lika jobbiga. Även om barnen i afrika skulle vara jätteglada över att gå i skolan. Jag kanske låter hemsk men.. Aja.

Hoppas att ni har haft/har/får en trevlig kväll!

//Josefin                                                                                           Vad har ni gjort idag föresten?

Skynda, skynda

Sitter just nu och slänger i mig en smörgås och en kopp te. Ska ta en buss som går 11 minuter över nio. Men jag hinner nog!Idag är första skoldagen på tre hela veckor. Men det ska bli roligt att träffa alla igen, som annars träffar i princip varje dag. Men nej, nu måste jag rusa!:)

Ha det bra, kram

//Josefin

Godnatt-igen.

Jag har börjat skriva som små "godnatt"-inlägg,jag kanske ska sluta med det. För det ända jag vill säga i inläggen är ju godnatt. Är ju i och för sig ganska trevligt. Jaja, godnatt på er!

image66
 
Hittade föresten en jättesöt damsugare som jag gärna skulle ha, för att göra städningen lite roligare!

Ha det bra, kram

//Josefin


Denna dag..

ska ägnas åt läxor och ombäddning av min säng. Jippi, tjoho vad kul! Och i morgon börjar skolan igen. Kommer kännas jättekonstigt, eftersom vi inte har varit i skolan på tre veckor! Först hade vi påsklov en vecka, och de andra två veckorna hade vi prao. Det var ganska smart att sätta praoen vid påsklovet, så att man fick flera veckor ledigt från skolan! Tycker jag. Men, nu har jag massa grejer att göra, tudilu!
 
image65
Har förresten en väldans lust att gå på sandys och fika...yummie. Men jag måste tyvärr vara hemma och göra läxor i stället. Dumma skola.

Ha det bra, kram

//Josefin

Godnatt människor:)

Nu ska jag sova, eller i alla fall stänga av datorn! Här är förresten en lite rolig bild jag hittade:P

image64
ha det bra, kram

//Josefin

Jag vill ha sommar-nu!

image61ellerimage62tillsammans med image63eller något sådant:)

Jag längtar verkligen till sommaren, värmen och ledigheten i flera månader. Det är verkligen underbart på sommaren, speciellt en sa: du kan vara ute-dygnet runt utan att frysa! Så härligt, är det inte? Skulle kunna tänka mig att spatsera runt i någon av dessa klänningar (eller kankse båda) när sommaren väl är här. Klänningarna kommer från Ellos och kostar bara otroliga 99 kr! Ska nog klicka hem någon av dessa, när kontot börjar fyllas upp lite.

Nej, nu börjar läxorna kalla, ush för dem!

Ha det det bra, kram

//Josefin


Förlåt mig..

Har inte skrivit något i bloggen på flera dagar! Har haft massa olika saker för mig, prao,musikaluppvisning, + massa annat. Men nu ska jag se till att skärpa mig! Skriver mer i morgon, för nu är jag verkligen helt utslagen. Bums i säng. Har förresten massa- läxor att göra i helgen. Ush vad tråkigt. Aja, godnatt med er!

 Ha det bra, kram

//Josefin


Myshelg med vännerna!

Har inte skrivit så mycket på sistonde, men har haft massor av andra saker för mig;) Den här helgen har varit väldigt mysig. Igår kväll så var jag och några kompisar och grillade vid sjön trehörningen. Vi grillade korv, hamburgare och även marshmellows. Väldigt gott:) Men det som var så skönt var att man inte frös (iallafall inte så mycket) när man var ute,även fast det var ganska sent! Det var nog den riktiga första sommardagen/kvällen igår. När vi skulle hem följde Anna och Paula med mig och sov över här. Trevligt, trevligt förutom att Anna är så himla morgonpigg, hon vaknade först klockan fem, men lyckades somna om igen. Ett tag i alla fall. Hon gick sedan upp klockan sju och väntade på att vi skulle vakna. Satte då på en film och kollade även på annan Tv. Usch vad jobbigt. Men Paula och jag försökte i alla fall låtsas som vi fortfarande sov. Vi blev i alla fall upptvingade nnär klockan var runt nio på morgonen. Suck. Men, men. Sedan började vi gå mot centrum, efter att ätit frukost och gjort lite andra saker. På eftermiddagen åkte jag och Paula in till huvudstaden och kollae runt lite. Paula behövde köpa födelsedagspresent till sin mamma och jag köpte lite annat smått och gått. Bl.a. en liten portmonä(eller vad det nu heter,haha) och en "SunGlow Bodylotion".

Och imorgon ska jag bege mig till praoen igen. Kanske ska ta min gula klänning på mig. Skulle gärna ta en dag extra ledigt. Men sådant är livet. Här kommer i alla fall bilder på två av sakerna jag köpte:
image59

Men nu måste jaga gå och lägga mig, bums i säng!

Godnatt alla kära läsare (och alla andra också)!

//Josefin

Coca Cola

Kanske dags att skrivaa någto nu, skrev ingenting på hela dagen igår, eller idag. Men jag har haft en del att göra. Orkar inte skriva så mycket nu, men jag skriver mer i morgon:). Är förresten jättesugen på coca cola. Kan verkligen känna den svalkande, supergoda smaken i munnen. Vill ha! Tills jag får tag på en, eller tills mitt sug har gått över får jag öja mig med vatten antar jag...Här kommer i alla fall en härllig bild att drömma sig bort till:

image55 tänk om de här glaset ändå kunde varit mitt...

Medans jag ändå håller på att fiffla med bilderna så kan jag visa en bild från Thailand, som faktiskt blev lite rolig:
image58ser ut som "hitta nemo":P.

Godnatt alla rara!

//Er Josefin:)

Trötter

image54
Är verkligen jättetrött idag. Jätte, jätte, jättetrött. Sov kanske fem timmar i natt. Har nämligen vänt om dygnet några timmar under påsklovet så jag somnade inte förens klockan var kanske två. Och jag skulle gå upp klockan sju. Snark. Ska nog gå och lägga mig ganska tidigt idag. Paula försökte få med mig på Friskis&Svettis men jag orkar verkligen inte. Tyvärr vännen. Istället ska jag vara hemma och kolla på TV, dricka te och "sova". Hade min första praodag idag förresten. Var väl helt okej, men inte så jättekul eftersom det behövdes fixas med lagret, just idag. Men i morgon ska jag i alla fall få vara i butiken. Ska bli kul. Förresten, idag hände något såå typiskt och deprimerande. Min musikal börjar ju halv fem, och jag var därför tvungen att gå lite tidigare. Först åker jag förståss fel med tunnelbanan och kommer upp på ett helt annat ställe än vad jag trodde det skulle vara. Men jag gick trots allt därifrån ändå, med hjälp av mammas vägledning. När jag väl kommer fram så är det helt tomt. "De har väl börjat" tänker jag och knackar försiktigt på dörren. Ingen kommer och öppnar. Knackar en gång till, ingen kommer och öppnar. Ringer till Damla, som jag även har gjort ungefär tusen gånger innan vi skulle börja. Inget svar där heller. Ringer då till Evelina som går på vår musikal. Och självklart, får jag höra av henne, så är det ingen musikal eftersom de har påsklov. Stället ligger inne i stan, vid fridhemsplan, så de har ju påsklov den här veckan. Vi hade det förra veckan. Och Damla hade sagt till mig att vi inte hade förra veckan, men den här veckan. Okej, nu låter det som om jag skyller på Damla, men hon var ju inte heller där, och det betyder ju att hon visste att vi inte skulle ha den här veckan. Hon kunde väl hört av sig, och "påminnt" mig. Dålig stil. Men, men ni vill nog inte höra mer av mitt klagande (det är ungefär vad hela den här texten handlar om) så jag går och tiittar på TV istället. :)

Vad har ni gjort idag?

Ha det bra, kram

//Josefin

Hejsan

Har inte skrivit något på hela dagen eftersom min dator har varit jättekonstig. Men nu funkar den igen. Idag har jag bara varit hemma. Gjort lite läxor, kollat på Tv och bara tagit det lungt. Har förresten varit, eller det är fortfarande, snö utomhus. Är det/ har det varit det hos er också? Nu är det ju vår. Vad gör snön här, NU? Suck. Men, men. Imorgon ska jag i alla fall ha min första praodag. Läskigt värre. Kommer säkert inte hitta dit, hoppa på fel tunnelbana eller något. Hoppas det går bra i alla fall! Jag ska praoa på Ribbhagens Guld, som det heter, i två veckor. Det är en guldsmedsbutik eller något sådant, där de säljer gamla och nya smycken m.m. Ska bli rätt kul faktiskt. Fast jag är lite orolig. För vad vet jag inte men det är väl bara nervositet. Men det kommer nog gå så bra så. Men vad ska jag ta på mig? Aja, det ordnar sig. Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig, eller i alla fall försöka. Funkar förresten fortfarande inte att lägga upp bilden på bloggen.

Godnatt, kram

//Josefin

Eragon!


Är nu hemma efter en eftermiddag på stan med Paula. Där åt vi i kungshallarna för att sedan trava vidare mellan olika affärer. En påse fick följe med hem, och den kom från Gina tricot. Det blev en jättesöt gul klänning med knappar och fickor. Typ A-linjeformad. Sätter in en bild på den senare i kväll eller i morgon. Men nu ska jag kolla på film, Eragon närmare bestämt. Någon som vet om den är bra? Men nu måste jag kila, ha en trevlig kväll:)

Ha det bra, kram

//Josefin


Fikapaus:)

Nu ska jag åka in till stan och fika med min käre vän Paula som precis kommit hem från Sälen. Eller hon kom egentligen hem igår, men ändå. Vi ska som vanligt fika på Sandys, på drottninggatan, har blivit vårt ställe haha. Men nu måste jag skynda mig! Vad ska ni göra idag? Eller har gjort?

Ha det bra, kram

//Josefin

Måste


image53
Jag älskar verkligen sånna här frukthalsband med en liten klocka i! Jag har ett långt halsband, som min mamma hade när hon var liten, med endast en liten klocka på som hänge. Jättefint:). Fast sånna här frukthalsband slå nog det haha:P. Halsbanden som ni ser i förra inlägget är ett exempel på sådana här helt underbart söta halsband. Sedan känner ni ju till de här jordgubbarna från Kyss Johanna. Väldigt söta allihopa. Bilderna där nere syns tyvärr inte så bra men du kan gå in på dELiAs.com's hemsida och hitta dem där. Men nu ska jag gå och lägga mig, klockan är på tok för mycket;)

Ha det bra, kram

//Josefin

Borta bra men hemma bäst

Är nu hemkommen från farmor och farfar. På påskmiddagen var mina kusiner, med föräldrar "vi" och såklart; min farmor och farfar. Om jag inte är helt blåst så tror jag att det blir sammanlagt 11 personer :P. Fick två påskägg, ett litet från farmor och farfar, fast det gjorde inte att det var så litet, eftersom ägget också innehöll en hundralapp. Härligt! Snart, om Petra någonsin lyckas ladda ner den där "Eragon", så ska vi kolla på film. Är det någon som vet om den är bra? Har knappt hört talas om den egentligen. Men jag får väl snart se den hoppas jag. Nu funkar det förresten att lägga upp bilder på bloggen igen, funkade somsagt inte igår. Och om det var i förrgår också. Men nu funkar det i alla fall. Här kommer lite olika grejer, från olika ställen, som jag tyckte var lite söta:)  :
 image52

GLAD PÅSK!

Glad påsk allihopa! Om en stund ska jag och hela gänget (familjen) gå över till farmor och farfar, som bara bor ungefär 200 meter här ifrån. Nära och bra. Där ska vi först ( detta är vilken ordning jag tror det kommer hända eftersom det har vart så varje år innan) leta efter påskägg, runt i trädgården (lite småtöntigt, men är det tradition så är det) för att sedan förståss äta påskmiddag, eller "påskbord". Sedan fikar vi och lite sådär. Men nu måste jag rusa föresten klockan var visst mer än vad jag trodde! Jag hoppas att ni får en underbar dag och en fantastisk påskafton!:P

GLAD PÅSK!

//Josefin


Sweet

Jag älskar verkligen klänningar. Men grejen är den att jag aldrig har det på mig (dumt nog). Eller visst, jag använder det ju en del på sommaren men inte annars. Förstår inte varför, men det blir liksom aldrig av. Kanske trivs bäst i jeans antar jag. Eller egentligen trivs jag i klänning också lika mycket. Aja, ville bara säga att jag gillar klänningar (om det nu är så intressant??). Skulle egentligen lägga upp tre bilder också, med klänningar, men min dator knasar sig. Men jag kan testa i morgon igen:)

GLAD PÅSK!

//Josefin


myspys

Idag har jag bara tagit det lungt och gått hemma och sölat. Skönt om ni frågar mig:) Har just druckit en kopp te("himlagott" rättare sagt) och bläddrat i ett par tidningar. Ska fortsätta söla hela kvällen och kanske kolla på någon film. Myys.

Ha det bra, kram

//Josefin

Överraskningsfest!

image47
Satt och kollade igenom mina bilder på datorn och hittade den här. Den kommer från en överraskningsfest några kompisar hade för mig, Linda och Damla tidigare i år, eftersom vi fyller år ungefär samtidigt. De hade planerat festen i flera veckor innan och ringt och pratat med våra föräldrar så att de skulle lura dit oss. Eller det var ju hemma hos mig, så mig fick de "lura bort". Fast det passade ganska bra för mig, för vi skulle åka till Thailand några veckor efter det, och då passade min mamma förståss på att vaccinera oss. Men gud vilken chock jag fick när de var där, i mitt hus när jag kom hem! Jag fattade ingenting. Samma sak för Linda och Damla. Linda har ju varit i min mammas hus förut så hon kände igen sig, men hennes pappa sa att de skulle lämna ett brev på något ställe i närheten. Till Damla hade de sagt att hon skulle till sin mormor, haha:P. Men det var i alla fall jättekul. Det tog ganska lång tid att komma över chocken haha:D


Glad Påsk,

//Josefin


Nattinatti:)

Nu ska jag sova min skönhetssömn:P Godnatt på er allihopa!

              kram, Josefin

Lovely!

image46häärligt..:)


Påsk




image44
Kom nyss in ett par påskärringar, eller rättare sagt tre små tjejer. Efter att jag hade fått ett litet påskkort så skulle de förståss ha godis, som det brukar vara. Men jag råkade ösa på ganska rejält med godis. En av tjejerna sa till och med "Jag tror det räcker nu", eller något i den stilen. Okej, det kanske inte låter så farligt men de tyckte nog jag var lite konstig:P

Glad påsk!

Längtar..

image43
till sommaren! Värme, sol, bad, stränder(?), glass, bikini, flipflop och allt vad sommaren innebär. Så skönt. Jag tror att vår skola får sommarlov den sjunde juni, men jag kommer inte riktigt ihåg. Längtar i alla fall dit:)

Ha det bra, kram

//Josefin

VÅRJACKA!

Jag måste verkligen köpa en vårjacka. Men jag hittar ingen jag gillar. Eller så hittar jag en jag gillar men den är för dyr. Suck. Jag skulle vilja ha någon slags trench typ. Nån med skärp i midjan kanske. Skulle vara snyggt. Jag vet inte! Idag höll jag på att frysa ihjäl eftersom jag endast hade en trekvartsärmad, tunn tröja under min nästan ännu tunnare vår/sommarjacka. Hoppas jag inte bli förkyld nu.
Men något i den här stilen skulle jag nog vilja ha, fast den med korta ärmar kanske inte är så varm, men söt var den ju i alla fall!:)
image38           image39       image40

Okej, det här kanske blev lite tråkiga färger, men det är mest modellerna jag syftar på. Fast de var rätt fina så här med:P

Nattinatti, kram

//Josefin

Ojsansa..

Råkade publicera endast rubriken i förra inlägget! Men här kommer lite text till i alla fall. Denna eftermiddag har jag varit med min mamma inne i stan för att "hälsa på" stället där jag ska praoa. Vi frågade lite saker och blev visade runt. Men min mamma känner ju som sagt en som jobbar där. Efter det tog vi en fika på ett mysigt café som låg en bit därifrån. Vi fortsatte sedan mot Zara för att kolla efter en vårjacka till mig. Men hittade förståss ingen. Kollade i många affärer efter en vårjacka, men hittade förståss ingen. Jag tror problemet med mig är att jag ställer för höga krav på hur allt jag köper ska se ut. Jag föreställer mig alltså hur t.ex. vårjackan ska se ut. Och sedan hittar jag den inte förståss. Typiskt mig. Men jag hittar säkert något, hoppas jag! Bytte förresten mina blå skor idag till ett par nya:) Men nu måste jag kila, ska äta sen middag.

Ha det bra, kram

//Josefin


Snart..

ska jag ge mig iväg in till stan. Ska gå till stället jag ska praoa på, Ribbhagens guld, och fråga lite saker. Fast min mamma är också med (som tur är), eftersom det är hennes kompis som jobbar där. Jag kanske inte har berättat det föresten, men jag ska alltså ha prao två veckor efter påsklovet. Ska bli riktigt skönt att komma ifrån skolan i tre hela veckor. Lovely. Tråkigt är bara att man inte får träffa alla kompisar så ofta. Eller vissa kan man ju träffa på helgerna, men en del ska ju praoa en bit bort. Men, men. Jag hoppas att jag kommer få det roligt på min praoplats i alla fall. Men nu måste jag kila iväg, måste göra mig i ordning!

                                                                   Vad ska ni göra idag?

Ha det bra, kram

//Josefin

Godnatt..

Nu ska jag sussa, sov gott:)

Kramis,

//Josefin
image37


Ojsan..

Det blev visst bara en bild, min dator krånglar. Men den bilden som är där(förra inlägget)är ju härlig bara den, är den inte? Det tycker i alla fall jag:)

Ha det bra, kram

//Josefin

Kaaallt...:/

Usch vad det blåser ute. Riktigt kyligt. Trodde nästan att jag skulle frysa ihjäl när jag gick på promenad med hunden,Bianca. Men som plåster på "såren" så får ni här tre riktigt härliga bilder att drömma er bort till. Jag med för den delen. Jag har varit i Thailand (det är alltså där bilderna kommer ifrån)  två gånger, Koh Samui båda gångerna, och jag måste säga att det verkligen är ett riktigt paradis. Kan aldrig få nog av Thailand. Det är verkligen härligt där. Ta mig tillbaka!

image35 

Ha det bra, kram

//Josefin

Gomorrn!

Eller rättare sagt god dag. Klockan är ju faktist över halv tolv. Idag ska jag  i alla fall träffa Sofie, som jag egentligen skulle träffa igår. Men det gick ju som det gick (se "Suck"). Det är bara ett problem: jag får inte tag på henne. Hon har mobilen på men har den förståss inte med sig. Typiskt. Och hemnumret kommer jag inte ihåg. Får väl vänta tills hon ringer mig. Om hon ringer:P. Medans jag väntar kan jag i alla fall tipsa om en kul hemsida, där man har som en slags "sommarlovsnedräkning", man räknar alltså ner hur många dagar det är kvar till sommarlovet. Fast det varierar ju förståss från skola till skola. Men det är i alla fall en kul idé. Sidan heter www.dailiescountdown.se. Vad ska ni göra idag förresten?:)

Ha det bra, kram!

//Josefin

Vill ha!



image30                             image31

Dessa godbitar skulle jag inte tacka nej till. Väldigt söta båda två (halsbanden och klänningen). Halsbanden kommer jag tyvärr inte ihåg vart de hittades, men klänningen kan du köpa på H&M (Divided) för 249 kr. Ska nog lägga vantarna på den ganska snart.

Ha det bra, kram

//Josefin

Suck.

Det blev ingen picknick med Sofie idag som det var tänkt. Min sko gick sönder precis innan jag skulle gå. Fan. Var ganska deprimerad ett tag. Mina nya fina skor gick sönder PLUS att det inte blev någon picknick. Men jag var i och för sig rätt sent ute, men ändå. Vi bestämde i alla fall att träffas i morgon. Visst,jag kunde ha tagit ett annat par skor men, jag var som sagt sent ute ändå. Aja, sånt är livet. Men jag måste ndå ge mig iväg sen, ska till pappsen. Då är det ju i och för sig bra att jag nu är helt i ordninggjord! Men istället för de blå, nu trasiga skorna tar jag dessa viröda, som jag köpte i Thailand i februari:

image29      :)

Ha det bra, kram

//Josefin

Vaknade..

image28
alldeles för sent idag, det enda jag har hunnnit med är att äta frukost och läsa lite i glamour. Men jag har alltid varit lite(=mycket) morgontrött. Kan inte hjälpas. Men nu ska jag i alla fall duscha, för att sedan bege mig iväg mot skeppsmyreparken och ha en liten picknick med min käre vän Sofie. Lite småtöntigt kanske men jättemysigt! Vi har på senaste tiden börjat ha det ganska ofta, haha! Eller "senaste tiden". i hade det i alla fall ganska ofta förra året. Men nu måste jag pallra mig iväg mot duschen så att jag någon gång kommer ifrån detta hus, vill ut! Solen skiner och gassar på som bara den där ute. Vad gör jag här?Hoppas ni, om ni har påsklov den här veckan, får en bra början på detta underbara lov!

Ha det bra, kram

//Josefin

Smile!

Vet inte om det är så roligt men här kommer i alla fall en gammal "vits" jag hittade:

-Pappa, kan jag gifta mig med farmor?
-Nej, du kan väl inte gifta dig med min mamma!
-Varför inte, du har ju gift dig med min mamma!

Kankse inte så rolig,men lite gullig i alla fall:P

Ha det bra, kram

//Josefin

Puh!





image25  image26  image27     
Ovan från vänster: Tyghöna från påskpysslet, blå skor från Wedins, några av kläderna jag köpte igår:)

Har inte hunnit skriva något under hela helgen fram till nu, har varit barnvakt åt lars brors barn. En var ca 8 år och den andra var 3, båda tjejer. Det kan bli ganska asträngande att ta hand om två små "stormvindar" ibland. Men de höll sig i alla fall för det mesta rätt lugna. Lördagen började jag i alla fall klockan nio på morgonen, med en varm dusch och frukost med te och smörgås. Sedan åkte jag och mamma iväg, vid ungefär 11, in till stan och shoppade. Och många påsar blev det. Ett par jeans frå Acne, en blå tröja från H&M, två vita t-shirtar/toppar från Cubus, ett par "metallicblå" ballerinas från Wedins, två par leggins( ett par vita grån Oasis och ett par svarta från Topshop), och även ett halsband från Oasis som föreställer en stor trollslända. Jättefint allt ihop om ni frågar mig:). När jag sedan kom hem så var det som saggt dags att leka med de små barnen. Vi spelade olika spel och lekte med godsedjur, var väl sådär lagom kul. Men sedan innan vi skulle äta så satte jag, mamma, karin och anna( som barnen heter) igång att påskpyssla. Karin och Anna målade små kycklingar och mamma och jag satt och pillade som sjutton med små tyghönor. Riktigt pilljobb verkligen. Vi hann göra sex stycken igår, så vi har lika många kvar att göra eftersom tyget skulle räcka till 12 stycken "flaxande hönor" som de hette, från Panduro. Idag vaknade jag först klockan fem över sju av att två personer var väldigt morgonpigga. Jag somnade dock om igen eftersom de som tur var inte kom in och försökte väcka mig. Tack för det. Men jag vaknade trots det igen med jämna mellanrum efter varandra, eftersom de var ganska högljudda. I alla fall Anna, den minste. Jag gick väl upp vid halv tio skulle jag tro och åt frukst som vanligt, dock inte så mycket. Vid halv elva åkte hela "gänget" iväg till Hågelbyparken, inklusive jag. Det ligger någonstans i Tumba och är som en stor herrgård med massa olika djur(hästar,får,höns,kaniner,grisar,getter m.m.) och lekparker m.m. Nu har i alla fall yrvädrerna åkt hem och mamma och lars är ute i trädgården. Så nu ska jag bara ta det lungt!Hoppas ni har haft en trevlig helg!

Ha det bra, kram

//Josefin

RSS 2.0