GOTT NYTT ÅR!

Tack för detta år, 2007, och välkommen nästa år, 2008!
image170

Kramar, Josefin





By the way: vi ska inte ens fira med farmor och farfar nu, farmor mådde dåligt. Roligt nyår jag kommer få. Ha så roligt ni andra i alla fall♥

Memories.

  

Lite bilder från igår.
Från vänster: Sötaste farmor och farfar på jorden, vår lilla Bianca och lite presenter.

Idag är det som de flesta vet om nyårsafton. Vet inte hur det blir ikväll. Kanske att jag sällskapar med Sofie. Vi skulle höras under dagen (ska nog ring henne nu med en gång). Annars blir det nog att vi firar med farmor och farfar. Kommer nog bli jätteroligt *host*.

kramar, Josefin

byxmyndig,bio och moppe.

Yes! Nu är lilla jag 15 år tillslut. Jag har kommit på en sak. 15 är den ultimata åldern när man är tonåring. Man är ingen "liten fjortis", och man är inte "för stor" för att vara just tonåring. Detta kanske låter lite halvskumt men det är svårt att förklara.Alla som jag förklarade detta förförstod inte riktigt vad jag ville komma fram till.

Dagen har spenderats med med släkten, som kom vid klockan tre. Innan dess spelade bror min och jag Guitar Hero II. Spelet rekomenderas starkt, det är jätteroligt!

I alla fall- vi (släkten) fikade och jag fick massor av fina presenter. Bland annat fick jag en ny laptop(min gamla är helt körd) och en rosa digitalkamera! Tack mor och far (och lars och jeanette) för de fina presenterna!
Har även fått flera söta små grattis-meddelanden skickade till mig. Tack♥

Kramar, Josefin

Det spökar.

Mitt internet är det sämsta genom tiderna. Eller vad det nu är som spökar. I alla fall, så hoppar internetet från att fungera till att inte göra det- hela tiden. Man kan ju inte göra någonting på datorn. På tio sekunder har den ändrat status fem gånger. Väääldigt jobbigt om ni frågar mig. T.ex. skrev jag ett inlägg här på bloggen här om dagen. Klickar på "spara & publicera" för att ja, publicera det. Men självklart, just då, slutar det att fungera. Allt jag skrivit lir bara puts väck! Tjoho....

kramar, Josefin

Julafton ikväll?

Idag sak ja fira jul hos min pappa. Så för mig är inte julen över riktigt än.
Och på söndag är det min  födelsedag, 15 är fyller jag. Jag känner mig så liten jämfört med mina vänner. Men, jag är faktiskt längst av allihopa, 1 meter och 74 centimeter över havet mäter jag. Så jag är ju nnte liten på det sättet.

Plikten kallar: jag behöver duscha. När det är avklarat är det dags att torka håret, smörja in mig,välja ut kläder and put some makeup on.

Puss och kram, Josefin


"Tack mamma, Svenska Akademins Ordlista är PRECIS vad jag önskade mig"!

Nu börjar julaftonen lida mot sitt slut. Klapparna är öppnade släkten har åkt hem, mor min har gått och lagt sig (lite tidigt för att vara julafton om ni frågar mig) och magarna är fulla med köttbullar, sill och potatis. Tänkte ge er ett litet urval från årets julklappar (från mammas sida dådå, pappas blir på annandan) :

♥Djävulen bär Prada (filmen)
♥Stickad, grå kofta från marknad i New York
♥iPod nano (video, 8 gb, silverfägad) + rosa "fodral" till den
♥bruna shepherd-tofflor (otroligt sköna)
♥De mjukaste och lenaste strumpor som jag någonsin sett (och ägt)
♥Bok ("Cathys Bok")

Sedan fick jag en del andra smågrejor. Vad har ni fått i år? Och vad har ni gett?:)

Javisst ja, sedan fick jag nog den tråkigaste boken som någonsin tryckts: Svenska Akdemins Ordlista. Min mamma tycker att jag ska förbttra mitt ordförråd lite tydligen.

GodJulkramar// Josefin

Dopparedan.

Idag är den nog mest traditionella dagen på året: Julafton. Snart kommer lite släkt, dock inte min, och e del är redan här. Måste bara berätta om ett liteet missöde som skedde igår. Min bror och jag kom nämligen överrens om att vi inte skulle köpa julklappar till varandra i år. Men igår visade sig det att han har köpt en julklapp till mig, ändå. Då får man ju förståss väldit dåligt samvete, i alla fall jag. Men det löste sig tillslut, jag tog en bok mamma skulle ge till bror min egentligen och av den till hon själv.


GOD JUL ALLESAMMANS!

kramar Josefin

GOD JUL!

Är just nu i full gång med att slå in julklappar. Börjar få lite ont i ryggen. I morgon kommer människor hit och äter julmiddag och öppnar julklappar. Trevligt, trevligt. Idag var jag på IKEA och kom hem med ett goddoftande vaniljljus som står till vänster om mig på skrivbordet. Ljus ger verkligen myskänsla.

Men nej, jag vet egentligen inte varför jag satte mig här och skrev, jag har ett antal julklappar kvar att slå in.

GOD JUL!!!

//Josefin

Rött är sött?

Snart är det jul! Alla julklappar är inhandlade och jag bara går och väntar.
Ikväll kommer lars syster och hennes dotter som sak bo här under några dagar. Ska bli roligt!

Jag har upptäckt att jag inte har så juliga kläder i mina feta garderob. Så det får nog bli min hängselklänning,grå stickade strumbyxor och ett par juliga örhängen till det. Jag har nog inte en enda röd tröja i min garderob. Eller jo, en kortärmad vit och röd-randig piké har jag. Men deen är inte särsklit vacker.

Nu ska jag hjälpa till och damma lite inför gästernas ankommst ikväll.
Vi hörs, God Jul alla om jag inte skriver något senare!

Många lycköskningar Josefin<3


Julen väntar runt hörnet.

Oj, nu har jag inte skrivit ett inlägg här på bloggen på snart två veckor! Jag har knappt hunnit sätta på datorn, det har varit så himla mycket i skolan, och sedan har jag inte orkat när jag väl haft tid.
Men nu är det jullov tillslut! Som jag har kämpat, blev ganksa nöjd med betygen för i år faktiskt. Nästa år ska jag höja mig ännu mer. Det är i alla fall vad jag planerar.

Under jullovet har jag ingenting jag måste göra (förutom julafton). Det är verkligen jätteskönt.
Den första riktiga dagen på lovet tillbringades med mina kära vänner, A och P, som jag håller varmt om hjärtat.

Funderar just nu på att ringa Sofie, som även hon ligger varmt om hjärtat för mig.

Om jag får för mig att inte skriva innan jul, så får jag önska er alla EN RIKTIGT GOD JUL!

Massor av julkramar//Josefin

All I want for christmas-is you!

Åh, har precis kollat på Love Actually. Jag älskar sånna där mysiga romantiska komedier. Man blir så fylld av välbehag. Snart är det jul också, vilket jag tycker om.

Men nu är det duschen som gäller, man vill ju vara fresh till imorgon.

godnattkramar, Josefin

24 kr för vanlig Oboy-nej tack.

Har inte hunit skriva på några dagar nu, har varit så hilma mycket i skolan på senaste tiden. Har varit överstressad och trött konstant. Men nu är det snart jullov. Skönt!
Igår var det fika och lite kollandes i affärer på stan tillsammans med Paula,Markus och Patrik.
Fast stället vi fikade på var inte så jättebra. Ganska dåligt faktiskt. Den varma chokladen jag gjorde var bara vanlig oboy. Jag tycker inte det är värt 24 kr för vanlig oboy, det kan jag göra hemma.

Idag är det däremot lite plugg, städa åt fiskarna och julbak (kanske) som gäller.

Kramar//Josefin

Ser du en otroligt snygg tjej vid hötorget idag så är det jag.

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Har inte orkat vara inne på datorn så mycket.
Igår var jag inne i stan med en kompis. Ett par strumpbyxor till mig själv och en julklapp till mamma. Jag kan dock inte berätta vad det blev för julklapp, mor min kanske får för sig att läsa min blogg!

Idag ska jag in till citykärnan igen, med en annan kompis. Klockan sex ska vi kolla på min mammas julkonsert i konserthuset vid hötorget. Så om ni ser en otroligt snygg människa där ungefär vid den tiden så kan det vara jag!
Haha, nej antagligen kommer du inte ha någon aning om att du kanske har sett mig (och dessutom är jag inte otroligt snygg).


Kramar// Jo-so-fine


RSS 2.0