Hejsan

Det var ett par dagar sedan jag skrev sist. Hoppas alla har haft det bra! Snart ska jag iväg till skollan, har lite bråttom just nu. Senare idag sk jag kanske vara med sofie och hitta på något:)

Ha det bra, kram

//Josefin

F&F

image100

Idag började vi skolan, tråkigt nog. Igår var jag därimot på Gröna Lund vilket r mycket roligare! Men jag skriver mer när jag kommer hem, ska iväg och träna.

Ha det bra, kram

//Josefin


nice

image150

♥Skinnjacka, H&M
♥Tröja, Alexander McQueen
♥Jeans, MCQ
♥Väska, Chloé
♥Skor, Asos
♥Halsband, ?

Grönan nästa.

Tjosan. Igår var jag alltså på min mosters landställe, där jag bl.a. träffade min nya syssling. Jättesöt! När vi kom hem den kvällen började vi göra mat, och en blåbärspaj (som jag gjorde;P) eftersom vi fick gäster från Schweitz hit igår kväll. De kom inte förens halv tio, de hade åkt hela dagen. Men vi är ju (i alla fall jag) lite av ett par nattugglor, så det gjorde inget.

Idag händer det i alla fall roliga saker! Jag, Sofie (www.caboome.blogg.se) och massa annat folk åker till Grönan, som en rolig avslutning på sommarlovet. Vi börjar ju som sagt i morgon.
Och vet ni? Jag råkade gå upp en timme för tidigt i morse. Och jag som räknade ut att jag skulle sova för lite även den tid jag skulle gå upp. Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag har gjort så. Det är verkligen hemskt när man kommer på det. Men grejen är den att jag drömde att jag stängde av väckarklockan. OCh när man är nyvaken så har man ju kanske inte världens klaraste syn direkt. Suck, suck, suck. Men sånt är livet (tråkigt nog)
Ha det bra, kram

//Josefin

Home again

Hejsan, ville bara berätta att jag lever! Skriver mer i morgon om hur allt har varit.

Kramar,

//Josefin

Sluta blogga?

Jag funderar på att ta bort den här bloggen, sluta blogga. Men jag vet inte. Det känns bara lite meningslöst. Har tappat lusten att skriva här. Jag har inget speciellt "tema" eller så och jag skriver inte om så intressanta grejer precis. Ska fundera på saken. Men om jag bestämmer mig för att fortsätta blogga, så ska jag nog i alla fall byta till blogg istället för webblogg. Vi får se hur det går.

Ha det bra, kram

//Josefin

.

Snart börjar skolan. Och som vanligt har sommarlovet "gått så snabbt". Vi börjar den 20:de, när börjar ni?
Har i alla fall köpt almenacka, sudd och andra viktigt saker ;)

Ha det bra, kram

//Josefin

Picknick

Idag ska jag och en kompis picknicka lite hade vi tänkt. Var vet jag inte än. Men mysigt ska det bli!

Kram, Josefin

jupps

  

Vad tycker ni om dessa små portmonäer/plånböcker/börser?
Lite annorlunda, men rätt så söta ändå tycker jag:)

Ha det bra,kram

//Josefin

lovely

image143


Duschen nästa

Gud vad det är varmt. Jag tror jag dör. När jag har skrivit klart här ska jag absolut ta en sval dusch. För en stund sen gick en kompis, som sovit här i natt. Vi försökte kolla på en film innan vi skulle sova, men den var så tråkig så vi stängde av den. Tur att mina föräldrar inte var hemma, för innan filmen, gjorde vi en kladdkaka som blev klar ca halv ett. då skulle hon inte kunna sova, ochdå skulle hon bli på lite dåligt humör nästa dag:)
Idag låg vi(kompis och jag) bara på mitt golv och lyssnade på musik och bläddrade i alla mina gamla tidningar. Nej, nu dör jag snart.

Ha det bra, kram

//Josefin

Nu är det klippt, på riktigt.

Nu är jag klippt och fin! Efter jag var hos frisören gick jag, eller tog T-banan och sen gick, till mammas jobb, för att sedan gå ut på stan. Hittade en del, se listan längre ner:) just nu är mammas kompis Cissi här och "tar ett glas vin". Med ost och kex. Vilka lyxlirare alltså.

♥ Träningsbag/väska
♥vattenflaska
♥träningsbyxor
♥klänning
♥kortärmad topp
♥träningsbh
+ lite grejer till skolan

Bilder lägger jag kanske upp senare:)

Ha det bra, kram

//Josefin

Nu är det klippt

Idag ska jag klippa mig. Har inte klippt mig sen i våras/vintras. Jag brukar inte vara så bra på att klippa mig regelbundet. Men nu ska det i alla fall bli av:) Jag ska ta tåget 43, och som tur är får jag skjuts. Annars skulle jag inte sitta här och skriva, utan då skulle jag sitta på bussen och kolla ut på regnet, antagligen. Jag måste förresten komma ihåg att fråga om någon grön klägga jag fick i en liten testburk sist jag var där (alltså hos frisören). Den var bra! Men nu måste jag gå, plikten kallar. Skriver mer när jag kommer hem.

Ha det bra, kram

//Josefin

.

image142
Dagens låt: Photograf med Nickelback

.

image142
Dagens låt: Photograf med Nickelback

Godnatt

Nej, nu är det läggdags för mig. Ska spela lite "quadrapop" som det heter, på min mobil, innan jag somnar. Eller läsa någon tidning. Fast egentligen borde jag försöka sova på direkten. Men, men. Sov gott på er:)

Ha det bra, kram

//Josefin

Projekt Runway

image138

Ikväll blev det revbensspjäll till middag. Helt okej.

Och nu blir det Projekt Runway!!!!!!!:)

//Josefin

Gossip Girl

http://www.youtube.com/watch?v=P0oWK67kuNQ

Yes! Bokserien ska bli tv-serie. Den börjar sändas nu i vår i USA, och förhoppnings kommer den till Sverige också! Tjoho. Länken till "trailern" finns här ovan.

Kramar,

//Josefin

Hemma från laxne

Ja, då var man hemma igen då. Skulle egentligen kommit hem i måndags, men det har ju varit så himla fint väder så vi stannade en dag extra. Och eftersom det var så fint väder passade jag på att förbättra solbrännan lite. Jag är i alla fall på god väg nu att få bort bikinilinjerna från min trekantsbikini. Nu använder jag istället en i vanlig, med "kupor", som jag viker ner banden på, så att jag inte får några ränder alls på axlarna! Superduper asså.

Tidigare idag ösregnade det, blixtrade och åskade. Men nu verkar det ha försvunnit. Åskade det hos er också?

Ha det bra, kram

//Josefin

Ska jag?

image137<<< ?

Tycker ni att jag ska satsa på denna dimblå tunika från Ellos?
Har tänkt att klicka hem den förut, men då har det inte funnits i rätt storlek.

Förresten vi åkte inte till landet igår. Suck. Anledningen är att "det blev så sent", eftersom vår tvättmaskin hade krånglat. Men idag ska vi åka, så fort vi fyllt i "hålet" med jord. Ja, vi håller alltså på att bygga ut, och då måste man gräva som en stor grop, eftersom vi bygger ut källaren också. Jag kanske inte har berättat att vi bygger ut? Aja, nu vet ni. Intresseklubben antecknar.

Ha det bra, kram

//Josefin

Ledsen, igen.

Har inte skrivit nu på länge, igen. Men det är ju sommarlov. Inte har man tid att sitta vid datorn hela dagarna:) Snabb resumé av de senaste dagarna:

Måndag: Jag och Sofie åker till farsta, och superfyndar underkläder på Cubus ( Bh-30 kr, Trosor-20 kr ). Sedan åker vi hem till Sofie och äter plättar (mums).

Tisdag: Jag, Johan, pappa och Jeanette åker till Birka (ni vet, Vikingaön mitt i mälaren?) vilket var lagom kul. "Björkbyn" som ett ställe där hette såg ut som Saltkråkan eller något liknande, vilket var väldigt gulligt. Fattades bara en liten lanthandel!

Onsdag: Är hemma hela dagen, kollar på TV. På kvällen ( 20:45 ) går jag, Sofia och Sofia ( Två stycken Sofior alltså ) på The Simpsons- filmen. Den var sjukt kul! Älskar när hela publiken skrattar på en biograf.

Och idag åker vi till landet. Jag trodde egentligen vi skulle åka tidigt i morse, men jag fick reda på igår att all sand, eller jord, skulle komma den här eftermiddagen. Och grejen är den att det nu visat sig att det inte alls ska komma idag, utan troligtvis imorgon. Suck. Men nu måste jag sätta igång med packningen!

Ha det bra, kram

//Josefin

RSS 2.0