Ni får stå ut

Förresten, jag kommer ha möjlighet att blogga under skidresan. Klok som min mor är så tog hon med sig sin bärbara dator från jobbet. Yes! Så ännu blir ni inte av med mig.

kramar, Josefin

En liten tjuvtitt på min nya klänning..

image244

kramar, Josefin

Bort med facebook

Jag behöver hjälp. Är det någon som vet hur man tar bort sitt Facebook-konto? Om ni vet, så uppskattar jag verkligen ett svar!

Facebook logga







kramar, Josefin

goodie

image243
Bilden hittade jag på google.se

Nu ska jag ta den ultimata och nyttiga frukosten. Havregrynsgröt och te. Mums.

kramar, Josefin

Ensam i mörkret

By the way, det blev ingen niobio med Sofie i måndags. Hon blev sjuk ås jag fick vara, helt ensam, hemma och kolla på TV.
 
Även igår var jag ensam, tills klockan var sex ungefär. Och självklart, när det är kolsvart ute, så går en propp, så att hela husets släcks ned. Helt kolsvart, ensam och regnet som smattrar utanför. Jätteroligt. Men, som tur(?) var så har jag varit med om det förut, så jag hämtade en ficklampa, stol och klättrade upp på den så att jag var i höjd med proppskåpet. Sedan var det bara att testa sig fram lite. Det visade sig att utebelysningen har något fuffens för sig, vilket gjorde att allt släcktes.

kramar, Josefin

Älskade bror

Min bror kan vara helt underbar ibland. I söndags tog han mit tangentbord till datorn, utan att jag visste det, eftersom han tyckte att hans eget var för stort och släpade med det till sin kompis. Jag fick inte tillbaka det förrens igår, och jag har inte orkat koppla in det förrens nu. Det är så härligt med syskon ibland.

I morgon händer det i alla fall roliga grejer (förutom att uppstigning sker klockan fyra på morgnen)! Stöten med alla dess backar väntar och det ska verkligen bli roligt att få åka skidor.
Men allra mest längtar jag till påsklovet, då ska jag nämligen följa med en kompis till hennes fjällstuga.
Vi kommer att äga backarna, haha!

kramar, Josefin

Lite sent men..

Utgång med hunden väntar, och sedan bär det av mot mammsen.

Puss och kram skumbanan, Josefin


Det är nästan synd om mig

Min dag började för en timme sedan. Halv elva. Riktigt skönt att få sova ut för en gångs skull. Ja, jag har ju lov nu en vecka framåt. Slutet av  veckan drar jag mot kallare breddgrader och åker skidor. Men innan dess så är jag ännu inte fri från läxorna. Gympa, Hemkunskap och Engelska gör sig påminnda gång på gång.

Men ikväll blir det inga läxor för min del, utan det blir nio(?)bio med Sofie. Det är i princip bara vi hemma, alla är redan i fjällen vid det här laget. Men vi har det lika roligt för det! Vi ahr pratat om Juno. Någon som har sett den?

Kramar, Josefin

Björn Gustafsson=klockren.

Ta dig tid att lyssna. Han är anledningen till att jag tittar på Melodifestivalen. Löööv him!



kramar, Josefin

Blumé

image242
När jag ändå är igång med att visa lite bilder ur "arkivet", så varför inte fortsätta? Denna bild är tagen i fjol, när jag var på Öland. Tyckte att blomman var fin så jag tog ett litet kort av den. Inte så bra kamera, men-man tager vad man haver.

kramar, Josefin

m m m!

Ska precis nu smaska i mig glass med varma hallon&blåbär. m m m! En film började precis också, verkar bra.



Toodie! (bara vi som vet haha)

Färgklick

image241

Är inte denna bilden härlig? Tänkt vilket härligt ställe att bo på med alla färger! Vad glad man ska vara. Kanske inte så glamouröst men vem bryr sig? Kommer tyvärr inte ihåg vart jag fått/tagit den ifrån.

kramar, Josefin

Sorry darling

image240
Ville bara säga förlåt till min vän Sofie♥
Hoppas du inte är sur på mig. Jag kan vara lite seg ibland. Förlåt.

För övrigt så kan ni bortse personen till vänster. Hon kan vara lite konstig ibland. Men trots det står hennes vän Sofie ut med henne. Tack.


kramar, Josefin

1h telefon

Tjabba tjena hallå!
Dagen som varit har spenderats med Paula över telefon och med far min nere på stan. Pappsen skulle ha någon hudlotion från Apoteket och letade efter alldeles underbar ljusgrå klännig från H&M. Men tyvärr hittade jag den inte. Typiskt. Men jag får väl leta vidare...



kramar, Josefin


Marc Jacobs/Statoil

image237
bilden kommer från Expressen. Länk finns nedan.

Nemen, nemen, Marc Jacobs har lyckats få tag på en sjal från en Statoilmack i Sverige och gjort en nästintill identisk till vår och sommarvisningarna i år. Det som skiljer dem åt är bara texten. Lite dåligt måste jag säga. Alla tänker: "åh, han är så duktig designer, vilket fantastisk mönster", när det i själva verket kommer från en sunkig bensinmack någonstans i Sverige. Vad tycker ni?

Läs hela artikeln här.

kramar, Josefin


Stöten here I come

image231

Hatar
verkligen att jag glömde min sladd till kameran hemma hos mamma! Men jag älskar, att jag från och med denna dag har sportlov. Kan ni förstå hur skönt det är? Så nice. Tidigt på torsdag (runt fyra fem på morgonen) åker jag till Stöten, och håller hus där till och med söndag kväll. Någon mer som ska dit?

kramar, Josefin

Vårkänslor

Jag har blivit allt sämre på att uppdatera har jag märkt. Det började gå bättre förut, men nu har jag "åkt" ner igen. Jag har inget intressant att säga. Vi hade två prov idag, men jag är ändå glad idag för det är vår.


Tack och hej Leverpastej!♥

PLuggelipluggich

Vet inte om jag har nämnt det, men jag skulle egentligen haft fyra prov denna veckan (+ två redovisningar och läxor). MEN, nu har vi bara tre vilket gör allt lite lugnare i alla fall. Hade matteprov idag, och skulle haft både hemkunskaps-och musikprov imorgen. Låter som två rätt oseriösa ämnen men mina lärare är ganska stränga med sånt. Vi ligger inte på latsidan om man säger så. Usch vad jag hatar skolan iband.

image220

kramar, Josefin


Me like.

Har du besökt den utländska bloggen Fashiontoast? Om inte-gör det! Tjejen som driver bloggen har ju en grym stil! Här kommer ett litet smakprov.
  

kramar, Josefin

Värt att satsa på?

Själv skulle ja ha den i svart. Den kommer från H&M och kostar 98 kr om jag minns rätt. Det kan jag väl unna mig?image227

kramar, Josefin

Go'natt twiggy

image224
Satte in en liten bild på Twiggy också. Hon är cool.

Gonatt mina vänner, det är dags för mig att krypa till sängs nu. För den som undrar så har min dag spenderats med en kär vän på stan och med hemkunskapspapper. Hur var er dag?''

kramar, Josefin

Chanel 2.55

Ledsen att jag inte har skrivit något de senaste dagarna, men jag har faktiskt inte ens satt på datorn. Tänkte tipsa om ett litet test på Veckorevyns hemsida. Det handlar om vilken väska du är, lite kul tycker jag.
Själv blev jag en svart chanel 2.55. Vad blev ni?image223

DU ÄR EN SVART CHANEL 2.55

Classy as hell, quiltad, cool och skarp. Du kan lätt ge lite fel intryck med dina guldkedjor. Du kan ibland uppfattas som kall, men framför allt är du ju SVINDYR - vilket innebär att folk antingen älskar eller hatar dig. Gemensamt för alla är dock att de avundas din svala, snygga, sofistikerade stil. Tänk på det när de ger dig onda blickar i ryggen...

kramar, Josefin


Vad håller jag på med?

Sitter fortfarande och pluggar. Och det går jäääävligt segt. Känner hur ögonlocken börjar bli tunga, men jag måste sitta här ett tag till, en liten stund till, sen kan jag sova.

Varför pluggar jag aldrig i tid?

Damn.

kramar, Josefin

Nothing

Känner mig lite duktig: är sjätte mest aktiva på listan just nu. Fun, fun.
Idag ska jag plugga NO så mycket jag orkar och hinner, så det blir nog inte tyyvärr så mycket bloggande idag. Kanske slänger in något under dagen om hur tråkigt det är att plugga. Antagligen.

kramar, Josefin


Såhär glad var jag i fjol. Och såhär glad är jag fortfarande.

image222
Haha, jag i mina bästa dar! På kryssning i fjol med min älskade vän Sofie.

kramar, Josefin

Sjungande Gynning



Förrsten, måste bara lägga in den här videon med Carolina Gynning. Visst, hon är en skön tjej. Men varför ska hon göra en skiva?

Vad tycker ni? Hiss eller Diss?

kramar, Josefin.

Gonatt på er<3

Tänkte faktiskt ta och krypa till sängs. Kanske sätta på en film? Vi får se.

Godnattkramar, Josefin.

Mina signum.

Så här känner du igen mig:

♥ Acne Jeans
♥Gammalt halsband med klockur
♥Ballerinaknut i håret
♥Skinnjacka

Det är mina mest använda "grejer" tror jag.
Mina acnejeans börjar bli rätt urslitna, de håller på att gå sönder. 
Mitt halsband har jag i princip varje dag. Min mamma fick det när hon var lika gammal som jag.
Ballerinaknuten mitt på huvudet använder jag flitigt.
Skinnjackan köpte jag i höstas. Men oj, vad jag har använt den.

Sedan använder jag klänning väldigt ofta också.

Om någon av mina kära vänner läser detta: vad tycker ni är mina "signum"? :)
Eller kanske finns det någon annan liten människa som tror sig känna mig?

kramar, Josefin


Inspiration?

image221

♥ H&M, Ellos, KyssJohanna ♥

Melodifestivalen



Glor lite på melodifestivalen som började idag. Har pågått i ca 45 min nu. Men det håller på till 21.35, så ännu är det inte för sent att titta.

Kramar, Josefin


Damn.

image220

Någon som vill göra mitt NO-prov på måndag? Och tyska, hemkunskap,musik och matte-provet? Det skulle vara väldigt snällt. Tack på förhand.

kramar, Josefin

Pictures.

   

Nice pics från facehunter och the satorialist.

kramar, Josefin

Fifi

image204 image205
Är det inte underbart? Så gulligt! Bilder: http://fifi-lapin.blogspot.com/

kramar, Josefin

Halvdant. Haha.

image202.

Haha, var i city idag och kollade runt lite med vänner. När vi var som mest uppe i vårt gående stannar en gubbe med energidrycker (eller vad det nu var) oss och ber oss svara på några frågor mot att vi skulle få en dryck.

Gubben- Hur smakade det?

Nicke- Ehhm..Halvdant.

Gubben- Okej. Det är ju också ett svar.

Man ska nog har varit med för att tycka det är kul, men just då höll jag på att skratta ihjäl mig. I alla fall inombords, man vill ju inet göra gubben ledsen. Förövrigt så vet jag inte vad jag gör på bilden (i mitten)? Fint smile liksom.

kramar, Josefin

Tjejsnack v.8

Har blivit medlem på http://mlilja.net/tjejsnack . Man får en del frågor att svara på varje vecka, och denna vecka är temat Astrid Lindgren.

Astrid Lindgren

  • Har du läst mycket av Astrid Lindgrens böcker och/eller sett många av hennes filmer?
    Oh ja! Om jag har.
  • Vilken/vilka favoriter har du?
    Barnen i Bullerbyn, Bröderna Lejonhjärta, Madicken, Pippii, Emil i Lönneberga... Listan kan göras lång.
  • Vilken Astrid Lindgren-figur kan du absolut inte med?
    Ärligt talat förstår jag inte frågan. Är det jag som är dum eller är det frågan som är fel formulerad?
  • Vem av Astrid Lindgren-figurerna är du mest lik?
    Antagligen någon från Barnen i Bullerbyn. Eller någon från Saltkråkan? (är det astridlindgren?)
  • Vem av Astrid Lindgren-figurerna skulle du vilja vara? Varför?
  • Pippi! Hon är stark och snäll. Haha! Nej, jag vet inte faktiskt.

    Kramar, Josefin


    Vila i frid.

    Min dag har varit riktigt nice. Cosmonova, Film, Stan & Fika. Slutade runt ett och började 8:35.
    Igår inträffade något hemskt. Inte för att jag direkt kände honom, men man har ju ändå träffat honom ett par gånger. Saken är den att min studievägledare avled igår. Hjärtattack, mitt i skolan. Hemskt.
    Vila i frid.

    kramar, Josefin

    Sötnosar (

    Vet ni vad? Nu ska jag lägga mig och sova. Otroligt va? Jag brukar gå och lägga mig om en timme ungefär. Duktigt av mig. Plus att vi har sovmorgon i morgon, så jag får sova lite extra länge i natt. Skönt!
    Anledningen till sovmorgonen är att hela klassen, eller hela nian, men vi är inte så stor skola, drar till Cosmonova. "Kul" tänker kanske en del. Men nej, jag har sett alla filmer som någonsin visats på den där gigantiska duken. Nästan i alla fall. Den vi ska se nu har jag bara sett en gång tidigare, för länge sedan. Så det kanske inte blir så jättefarligt.

    Men nej, som jag sa ska jag lägga mig och sova nu. Godnatt sötnosar! (så inte jag att säga sötnosar?)

    kramar, Josefin

    Personligt

    Lite dålligt med uppdatering på bloggen igår och idag. Men ibland hinner man inte riktigt med.
    Idag skrevs i alla fall upsatsen på Nationella Provet idag. Tre timmar satt jag och skrev.
    "Val som berör" blev överskriften. Vad jag skrev om exakt vill jag nog inte riktigt gå in på, men det blev rätt personligt. Jag tror nog många tog den överskriften, eller ämnet. Nyfiken som jag är undrar jag väldigt mycket vad alla skrev om. Vilka val har de gjort i sina liv? Vi har ju gått i samma klass sedan barns ben, men man är ju inte direkt "bästa vänner" med alla.

    Nu är det Ghost Whisperer på tv400 för den som vill veta. Checking, checking!

    kramar, Josefin

    Semlor+gossip girl- WANTED

    Har inte ätit några semlor idag.  Det är k a t a s t r o f. Är väldigt sugen, trots att ajg egentligen inte tycker om det så mycket.




    Längtar till nästa avsnitt!



    LBJ-LittleBrownJacket

    image200
    Denna bild är tagen från www.ellos.se

    Åh, jag vill så himla gärna ha en brun skinnjacka. Det är så fint. Har ju redan en svart, men en brun är minst lika fint. Någon som vet var man kan hitta bruna skinnjackor-billigt?

    kramar, Josefin

    Avklarat

    Har nu kollat klart på Gossip Girl. Ser fram emot nästa avsnitt. Dessa två första avsnitt är nog bättre för de som inte läst böckerna. Det är så mycket som fattas enligt mig, som har läst de två första. Men jag ska inte klaga. Serien är riktigt bra gjord. Me like!

    Förresten, nationella är avklarat nu. Eller ja, läsförståelsen i svenska är gjord. Det jag är nervös för är uppsatsen man ska skriva i ca. tre timmar på torsdag. Good luck to me.

    kramar, Josefin

    "Jag är så jävla snygg, jag ska bli Fröken Sverige"



    Usch, vi hade nationella idag! Men det gick inte så fruktansvärt dåligt. Kanske VG? vi får se.
    Efter skolan fick Anna jag och Paula ett stort sug efter varmkorv. Lite konstigt, men så var det. Vi bestämde oss för att traska hem till Anna, som var den enda som hade korv hemma. När korven (och mackorna och den varma chokladen) ätits upp satte vi på en film- Fucking Åmål. Har inte sett den på evigheter!

    kramar, Josefin

    Guten morgen!



    Har inte tid ztt sitta vid datorn och blogga egentligen. Men jag vill bara säga Godmorgon :)

    kramar, Josefin

    Törnrosdalen



    Jag får mig verkligen en riktig nostalgitripp av den här filmen. Bröderna Lejonhjärta.
    Antagligen tyckte jag den var läskig när jag var liten, men jag vet att jag i alla fall tyckte om den.
    Anledningen till att skriver och sätter in en film om denna är att jag kom att tänka på den efter att ha pratat om den med Sofie (http://caboome.blogg.se) häromdagen. Ta er tid att kolla på denna "trailer", det är värt det.

    kramar, Josefin

    Jag har svept ett trollspö över bloggen

    Ser ni skillnaden på sidan av bloggen? Nu har jag inte bara skaffat klocka, utan även en liten "poll" där ni kan rösta. Kommer väl ändra fråga en gång i veckan. Ser ni den andra skillnaden? Jo jag har nämligen startat en nedräkning. Kolla nu, innan du läser vidare.


    Japp, jag ska till Australien i sommar och det ska bli så himla roligt! Tänk bara-Korallrev,kängrus, koalor,Sydney och värmen. Tre veckor lång bli resan. Men inte nog med det. Två, eller om det var tre, dagar ska vi spendera i Singapor, innan vi far vidare mot Australien. Vi skulle bara mellanlanda där egentligen, men eftersom det är så lång resa (nästan ett dygn) bestämde vi oss för at vila upp oss lite där.
    Och när jag väl är där ska jag lära mig surfa. Det ni!  : )

    kramar, Josefin

    Tröttnar aldrig.


    Vad är klockan? Kolla under profilbilden!

    Ser ni någon skillnad? Jag har satt in en finfin klocka på min blogg! Jag har inte försått någonting av hur man "designar sin blogg" förut, men jag har hittat en riktigt bra sida, www.designadinblogg.se, som jhälper dig med de mesta "vardagliga" och lite klurigare sakerna.

    Men visst passar den med min bakgrund?:)

    kramar, Josefin

    Friskis here I come

    Är hemma nu, är väldans trött, men ska ändå åka och träna kl fem. Eller åker gör jag redan kl 16.13 då bussen går. Det är så skönt att träna ibland. Man får sig liksom en energikick. Det är är riktigt nice må jag säga.

    Nu måste jag ta något att äta annars kommer jag dö av hunger. Åt nästan ingenting till lunch, det var nämligen en av våra "jättegoda" soppor i skolan idag. Tjoho.

    kramar, Josefin

    God morgon Sverige!



    I dag är jag ganska pigg faktiskt. Eller, nja sådär om jag ska vara ärlig. Men jag håller inte på att dö i alla fall. På senaste tiden känns det som att jag blivit lite piggare på att gå upp. Inte för att skolan lockar direkt, men ändå.
    Vi börjar dagen med gympa. Kan låta jobbigt, men det är rätt skönt faktiskt. Man vaknar till lite.


    kramar, Josefin


    Snabbdusch

    Hopp in i duschen och sedan hopp ner i sängen!

    God natt alla bloggare:)

    kramar, Josefin

    Dagens inköp

        

    Från vänster:
    Jeans, Diesel
    Skidjacka, ?
    Skidbyxor, ?
    Skor, Din sko (100 kr!!!!BILLIGT)
    Skor, Din sko

    Imorgon lägger jag nog upp bilder på resten av inköpen, jag kände att detta räckte för idag:)

    kramar, Josefin

    besöksrekord på bloggen

    Jag har slagit mitt förra besökarrekord! GO ME!!! :D
    Forsätt läs,det blir så mycket roligare att skriva då.

    kramar, Josefin

    11:e mest aktiva



    Såhär högt upp har jag aldrig varit på "mest aktiva"-listan förut. Go me!
    Jag som inte brukar skriva så ofta vanligtvis. Duktigt av mig.

    kramar, Josefin

    Skidjacka, jeans, skor, strumpor........

    Nu är jag hemma igen, och det blev riktigt mycket handlat. Tre par skor, skidjacka och skidbyxor, två vanliga toppar, jeans, strumpor och BH med tillhörande trosor. Riktigt nice. Tack mamma♥

    Nu ska jag äta middag, tortellini-soppa, men jag lägger upp bilder på allt senare under kvällen. Så håll utskik!

    kramar, Josefin

    Dagens klädsel

    image193
    Detta är vad jag har på mig idag, när det ska shoppas för fullt.

    Jeans, Acne
    Kofta, New York, någonstans
    Skinnjacka, Swe street
    Väska, Mammas, Longchamp
    Halsband, Mammas gamla

    kramar, Josefin

    Snart är jag redo för fjällen

    Idag ska det shoppas! Jippie! Ett av mina största intressen. Det som framförallt behövs är skidjacka och skidbyxor. 13/2 ska vi nämligen till Romme med hela klassen, och på sportlovet åker jag och familjen till Stöten i Sälen. Ska bli skoj. Vad ska ni göra idag?

    kramar, Josefin

    Who is it?

    Snart kommer sofie! Vi ska baka, kolla på skräckis (when a stranger calls) och svulla lite. antagligen sover hon över. Nu måste jag äta lite mat innan hon kommer! Vad ska ni göra ikväll?'

    kramar, Er Josefin


    Ny t-shirt och kebab

    image191
    mörk bild av min nya t-shirt. På  kameran är de inte lika mörka.
    Batteriet tog slut så jag kunde inte ta nya!


    Detta är vad jag har på mig just nu, jeans och min nya fina t-shirt i XL från zara igår. Köpte även en annan t-shirt där (på rea, som jag vanligtvis inte brukar vara så mycket för). Dessutom blev det en ny foundation, min gamla är slut.
    Anna, som var mitt sällskap, och jag började framåt kvällen bli lite hungriga,så vi ändrade riktningen mot kungshallarna. Och vad äter man inte där, om inte kebab? Alltid, alltid, allid äter vi kebab. Men, vi kom fram till att vi icke skulle göra det längre. Bra tycker jag.

    image192
    me and anna i provrummet. Jag står längst till höger, anna till vänster.

    kramar, Josefin

    I am fresh

    Duschen är avklarad, nu är det kläder, smink och hårtork som väntar. Har segat absolut hela dan (kollat på film, ätit alldeles för mycket och sovit). Men nu orkar jag inte med det längre, tur var det eftersom Sofie ringde förut, och hade lika tråkigt hon. Så snart ska vi träffas och göra någe, vet inte vad men det visar sig. Eller jo, vi pratade omm att baka,men vi får se hur det blir med det:)

    kramar, Josefin

    RSS 2.0