Nyårsnattens upp- och nedgångar.

Nårsafton igår ja. Hade ni en trevlig kväll?

Min nyårsafton blev till en början rätt så misslyckad. Vi skulle till en stor fest för ca 400 pers vid münchenbryggeriet. Vi kommer dit runt halv tio, kvart i tio och upptäcker en lång kö utanför. Vi ställer oss ändå snällt i ledet och väntar.Och väntar. Efter ca en halvtimme av total förfrysning av tårna(ni har ju sett skorna, öppna tår, öppen häl och ca  tio centimeters klackar) och långt väntande börjar det bråkas i kön om att komma in och flaskor slängs hit och dit. När vi stått där och blivit halvt mosade och trampade på tårna kommer det fram att lokalen är full, och att de inte kunde ta in mer folk.

Jävligt irriterande, då vi hade betalt sammanlagt 700 kr (sju personer, 100 kr/per person) för att få inträde till detta. Ska kräva tillbaka pengarna när jag får möjligheten. Vi hade inte så mycket till val än att gå därifrån. Så vi drog vidare till Sofies kompis som hade någon fest i solgård. 23:45 var vi äntligen där, efter att nästan ha trott att vi fick fira tolvslaget på pendeln. Skulle inte varit så roligt direkt. Men det hela slutade lyckligt och vi träffade massa trevligt folk. Vi var dock tvugna att dra från Sofies kompis ganska snabbt, men drog vidare till några andra i Huddinge C. Blev lite chillkväll sådär på slutet.

Kom hem till Sofie, som var sovplatsen denna natt, vid tre. Gjorde i ordning några mackor och satte på vänner (vår egna lilla sova-över-ritual). Natten gick och morgonen kom. Plötsligt var klockan tjugo i åtta. Dags att sova kanske. Fyra timmar senare var vi på fötter igen, krya och pigga som alltid. Eller?

(Bilder kommer i nästa inlägg)

Kommentarer
Postat av: Sofie

Ja du josse, pigga och krya...såklart!

2009-01-02 @ 13:29:51
URL: http://caboome.blogg.se/
Postat av: Sofie

Ja du josse, pigga och krya...såklart!

2009-01-02 @ 13:30:14
URL: http://caboome.blogg.se/
Postat av: Josefin

haha självklart liksom:D

2009-01-02 @ 15:12:29
URL: http://josefins.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0