Sagan om ringen-maraton

     

Tja, det blir i och för sig inte förrens i morgon. Och då kollar vi bara på de två sista, eftersom vi kollade på den första ikväll. Okej, det kanske inte är så mycket till maraton ändå. Men.. typ.

Dagens tips är i alla fall: Boken- Djävulen bär Prada. Har endast ett par tiotal med sidor kvar, av de cirka 400. Så här beskrivs boken "på baksidan":
 Andrea Sachs li överlycklig när hon får jobbet som assistent på den berömda modemagasinet Runway. Men plötsligt befinner sig Andrea i helvetet då chefsredaktören Miranda Priestly visar sig vara djävulen själv. Hon dompterar sina anställda totalt och kräver fullständig service tjugofyra timmar om dygnet. Andrea försakar pojkvän och vänner för att dygnet runt ställa upp på chefens nycker. Allt för att få den eftertraktade rekommendationen från Miranda Priestly som kan hjälpa henna att bli redaktör på New Yorker. Till sist inser Andrea att det jobb som "tusentals tjejer skulle gå över lik för" håller på att ta livet av henne och hon måste bestämma sig  för om hon är berädd att sälja sin själ till djävulen.

Ha det bra, kram

//Josefin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0